thatgirldailyyy.blogg.se

Hej! Kul att du hittade in här. Mitt namn är Sara och jag är född -97. Jag älskar att träna och rida, även umgås med vänner. En satsande junior.

Konfirmation del 1

Publicerad 2014-03-31 20:42:55 i Allmänt, Ridsport,

Jag kommer ihåg hur nervös jag var i bilen påväg upp till Wiebo. Mamma och pappa körde upp mig till gården där vi skulle bo i olika stugor. Eftersom vi träffats på möten och sånt innan så kände jag igen en del namn iallafall så visste att jag inte skulle vara helt själv. Jag och Sofie hade även tävlat i olika lag mot varandra i bohuscupen så hon var den jag kände bäst. Men jag tyckte att Sofie var trevlig, rar och glad så gillade henne redan från början.
 
När jag väl kom dit så var jag sist (haha som vanligt typiskt mig) alla andra väntade på mig vilket var lite pinsamt. De hade slumpvis delat ut stugorna till olika grupper med ca. 4 i varje. Sofie kom springandes med en gång när hon såg mig och sa att vi hade hamnat i samma stuga, vilket jag tyckte var en lättnad.
 
Sen hälsade jag på resten av dem som hamnat i våran stuga vilka var Sofia och Ida, Sofia hade jag ett vagt minne av men Ida kom jag inte ihåg alls. Men båda verkade super trevliga när jag pratade med dem.
 
Vi gjorde inte jättemycket första kvällen utan  diskuterade mest vilka hästar vi ville ha, killar och träffade Gunilla som skulle vara våran ridlärare samt hennes ena dotter Tove och några andra.
 
Jag ville ha den hästen som jag hade när vi fick prova på att rida där då jag tyckte den passade mig väldigt bra. Fick rätt fort höra att det var den "hetaste" eller piggaste av ridskolehästarna i stallet. Vilket bara gjorde att jag gillade henen mer, jag gillar ju hästar som är rätt mycket framåt.
 
Som vanligt så var jag såååå klantig och hade glömt min navelpiercing hemma då jag tagit ut den för att tvätta naveln  så min snälla mamma fick åka upp ytterligare en gång med piercingen så hålet inte skulle växa igen.
 
Vi blev informerade att vi skulle vara i stallet åtta på morgenen prick var man sen fick man inte rida. Jag och Ida satt uppe hela den första natten, vi kunde inte somna. Vi satt bara och pratade om allt och kom väldigt snabbt as bra överens.
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela