thatgirldailyyy.blogg.se

Hej! Kul att du hittade in här. Mitt namn är Sara och jag är född -97. Jag älskar att träna och rida, även umgås med vänner. En satsande junior.

Hästisarna festisarna❤️❤️

Publicerad 2014-08-31 19:54:17 i Allmänt, Kiss Me Kate, Pitou, Ridsport,

Pitou: 
Haha alltså, jag har ju såklart pajjat sadelgjorden så tills jag fått köpt en ny blir det barbacka ridning. Dock är det inte ett hinder eftersom jag rider likadant utan sadel, sitter egentligen bättre barbacka. Men man får ju inte tävla barbacka tyvärr.. Jaja iallafall var lilla sessan jättefin idag! 

Har kommit på en as bra övning för att samla ihop henne och så småningom kunna göra övergångar mellan galopp och skritt. Det är inga problem att fatta galopp från skritt men hon orkar inte samla sig tillräckligt för att kunna bryta av till skritt från galopp. Men med min övning bör det snart funka! 

Kate:
Denna pärlan var också grymmebra idag! Red med sadel på henne dock hahaha.. Iallafall var det mysigt trots regnet. När hon var lösgjord och mjuk och fin i kroppen så kunde vi börja göra skolor vilket gick super. 

Körde samma övning på henne som jag gjorde på Pitou vilket funkade superbra. Kate har dock lite lättare att samla galoppen än vad Pitou har. Men övningen är mycket utvecklande och stärkande så det känns bra.



Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela